Live Chat

Termeni si conditii

        Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.onauto.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos:
        Informatiile furnizate catre ONAUTO sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. ONAUTO nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.

        In unele cazuri, pentru lansarea unei comenzi ferme, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

        Produsele comercializate prin intermediul www.onauto.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie(pe spatele facturii). De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nicio notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.

        Produsele comercializate de ONAUTO, sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorului. Termenul de garantie acordat de ONAUTO se acorda pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta indelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului dar nu mai mult de 18 luni de la data inscrisa pe factura de vanzare.

      Uleiurile de motor au termen de valabilitate. Acesta este de 60 de luni de la data productiei inscriptionate pe ambalaj de catre producator daca recipientul nu a fost desigilat, respectiv de 12 luni daca recipientul a fost deschis. In cazul depasirii acestor perioade, lubrifiantul nu mai asigura calitatile de ungere.

       Produsele comercializate de ONAUTO se livreaza numai in urma unei comenzi telefonice sau online, in limita stocurilor disponibile. Modificarea preturilor produselor afisate pe site se poate face fara o instiintare prealabila. Produsele comandate vor livrate la pretul afisat la data comenzii inregistrate, in limita stocurilor disponibile la data comenzii inregistrate.

          O comanda neconfirmata (telefonic sau prin email) la ONAUTO se anuleaza automat in 72 de ore.

       Pentru anumite repere cum ar fi: alternatoare, electromotoare, pompe de servodirectie, etrieri, casete de directie, turbocompresoare etc. se percepe suplimentar o taxa de garantie dupa caz care va fi comunicata de catre consilieri inainte de confirmarea comenzii care ulterior se poate returna doar dupa ce piesa veche este acceptata de catre furnizor.

        Piesele de folosinta indelungata sunt:

      ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii planetare, elemente de caroserie, elemente de directie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare.

       Produsele care prezinta in perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie, vor fi inlocuite cu altele noi, conform legii.

       Termenul de garantie decurge de la data inscrisa pe factuta de vanzare.

        Vanzatorul este exonerat de raspundere privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

 • piesa nu a fost cumparata de la ONAUTO;
 • piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate autorizat de RAR sau de producatorul autovehiculului;
 • piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;
 • piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului;
 • piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau nu a fost comparata la montaj cu piesa de inlocuit;
 • piesa s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarea reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator;
 • autoturismul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare (raliuri, competii sportive, taximetrie, etc);
 • autoturismul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);
 • piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari;
 • piesele prezinta o uzura normala.

        Piesele care fac obiectul unei reclamatii in garantie vor fi insotite de urmatoarele documente:

 • copie dupa factura de achizitie de la ONAUTO , bonul sau chitanta cu care a fost cumparata piesa;
 • dovada montarii intr-un service autorizat R.A.R (deviz de montaj) si documentele fiscale aferente;
 • copia fata-verso dupa autorizatia R.A.R a serviceului in care s-a facut montajul.
 • nota de constatare emisa de catre un serviciu autorizat prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea;
 • copia dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului.
 • piesa trebuie sa fie obligatoriu in ambalajul original ATENTIE: NU distrugeti/deteriorati ambalajul original !

  NU etichetati/distrugeti ambalajul original, împachetati separat!

  NU puneti coletul cu ramburs!

          Etichetati coletul cu destinatar astfel:

  CRAIOVA, Strada Calea Bucuresti, nr.105, Bloc A1, Scara 4, Ap. 1, cod postal 200478

          Reclamatia depusa de cumparator va fi analizata si va primi un raspuns in termen de 6 zile lucratoare de la data receptiei produselor reclamate la sediul vanzatorului, insotite de toate documentele enumerate mai sus.

          In cazul in care reclamatia a fost justificata vanzatorul se obliga la inlocuirea produsului in terment de 10 zile calculate de la data trimiterii raspunsului de vanzator.

          In cazuri speciale cand partile nu ajung la un consens cu privire la reclamatia de garantie, partile vor trimite piesele pentru analiza la un specialist in domeniu. Rezultatele analizei vor fi considerate obligatorii atat pentru vanzator cat si pentru cumparator. Cheltuielile ocazionale de efectuare a analizei vor fi suportate de partea in culpa.

          Nu se acorda termenul de 18 de luni la urmatoarele categorii de piese:

         filtre (de ulei, aer, combustibil), becuri, stergatoare de parbriz, burdufe, bujii de aprindere si incandescente, garnituri metaloplastice si simeringuri, curele de transmisie si distributie, elemente de aprindere.

  Alte conditii:

  • Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in scris, in maximum 1 zile de la livrare.
   Nu se admit la retur piesele cu ambalaj deteriorat si lipsite de accesoriile originale, piesele care au fost deja montate.
  • Cumparatorul poate refuza marfa livrata daca sunt semne vizibile de deteriorare sau in caz de nefunctionare, in termen de 24 de ore de la livrare, insa va anunta vanzatorul in termen de 3 ore de la preluarea marfii. Nu se accepta returnarea marfii livrate dupa acest termen.
  • Prin exceptie se accepta returnarea marfii livrate in cazul in care vanzatorul a livrat eronat sau in cazul in care marfa este in garantie, cu respectarea riguroasa a prevederilor garantiei.
  • Nu se accepta la retur marfa vanduta cu promotie, marfa nepusa in ambalajul original, marfa comercializata de alti agenti economici, marfa returnata fara respectarea prevederilor de mai sus.
  • Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei va fi impartita astfel: de la client catre ONAUTO - plata va fi efectuata de catre client; de la ONAUTO catre client - plata va fi suportata de catre noi.
  • Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare - cumparare prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online beneficiarul declara ca a luat la cunostiinta prevederile acestor documente.
  • Garantia acopera cel mult valuarea integrala a produsului reclamat.
  • Indiferent de modalitatea de livrare cumparatorul are obligatia de a verifica existenta tuturor actelor aferente tranzactiei, lipsa acestora generand neacordarea garantiei. Receptia marfurilor vandute se face la sediul cumparatorului. Cumparatorul se obliga la preluarea marfii comandate si livrate.

           Unele piese de schimb sunt cu valoare de garantie care se poate returna doar dupa ce reperele vechi sunt acceptate de catre furnizori in termen de 7 zile din momentul facturarii. In momentul livrarii piesei se factureaza piesa noua impreuna cu valoare de garantie.

           Conditii de returnare:

           Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

           "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului." Contravaloarea produsului achizitionat se poate returna cumaparatorului in termen de 30 zile de la data returnarii lui.

           Piesa inlocuita sa fie curata fara urme de ulei, sa prezinte doar urme de uzura functionala fara urme de lovituri, sa nu lipseasca subansamble din ea si sa fie ambalata in ambalajul original in care s-a livrat piesa noua, cu codul furnizorului pe cutie. Piesa inlocuita sa fie trimisa inapoi in termen max. 4 zile lucratoare iar dupa verificarea integritatii piesei, va fi stornata valoarea de garantie. Daca una din conditiile de returnare de mai sus nu este indeplinita valoarea de garantie ramane facturata si nu se va storna.

           ATENTIE! exista posibilitatea ca piesa sa fie reconditionata de fabricant, oferindu-se aceeasi garantie si calitate.

   Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client.

           Piese care se pot incadra in categoria de mai sus: casete de directie, pompe servodirectie, electromotoare, alternatoare, etriere, planetare, alte piese.

         ATENTIE! Se va percepe suplimentar o taxa de transport in valoare de 25Lei doar pentru utilizatorii care au refuzat sau nu au ridicat anterior o comanda fiind notificati in prealabil!

   Politica de confidentialitate

   Generalitati

        OnAUTO poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care ni le-ati oferit in mod voluntar, insa va respecta si protejeaza intimitatea. Informatiile individuale identificabile despre dumneavoastra nu sunt facute publice catre alte parti fara a primi in prealabil consimtamantul dvs, asa cum este explicat in aceasta sectiune. Fiecare vizitator sau membru (vizitator inregistrat) trebuie sa citeasca cu mare atentie politica de confidentialitate care guverneaza acest site pentru a intelege mai bine intentiile noastre. OnAUTO poate decide sa isi schimbe propria politica de confidentialitate la anumite intervale de timp, fara notificarea sau acceptarea prealabila a utilizatorilor/membrilor iar dvs. sunteti responsabil direct pentru aceste revizuiri. Folosirea in continuare a site-ului nostru, dupa eventualele modificari, sugereaza o acceptare a acestora.

   Ce informatii colectam?

       Membrilor li se cer mai multe informatii de identificare personala pentru a se inregistra pe Site: in cazul persoanelor fizice - nume, prenume, adresa, numar de telefon, o adresa de email proprie si valida; in cazul persoanelor juridice - nume companie, cod fiscal, adresa, companie, numele si prenumele reprezentantului firmei,o adresa de email proprie si valida. In Continut nu va aparea in nicio sectiune a site-ului vizibila Vizitatorilor cu datele cu caracter personal ale Membrilor. Membrii vor avea acces la toate datele introduse de dvs din contul de client: in cazul persoanelor fizice - nume, prenume, adresa, numar de telefon, o adresa de email proprie si valida; in cazul persoanelor juridice - nume companie, cod fiscal, adresa, companie, numele si prenumele reprezentantului firmei,o adresa de email proprie si valida. Accesul Membrilor la anumite Servicii si informatii din cadrul Siteului este protejat de o parola.

        Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa va deconectati din contul dvs. din cadrul Serviciilor online oferite de Site la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Reprezentantii OnAUTO au acces la toate datele cu caracter personal furnizate de catre Membrii.  Inregistrarea pe Site presupune luarea la cunostinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre OnAUTO. Firma noastra va considera toate informatiile primite de la dvs ca fiind strict confidentiale si le va utiliza exclusiv pentru indeplinirea obligatiilor contractuale. Informatiile privilegiate fac, in special, obiectul prevederilor aplicabile ale legii romane, inclusiv ale articolului 244 si urmatoarele din legea nr. 297/2004 privind piata de capital, potrivit carora utilizarea si in alte scopuri a informatiilor (prin obtinerea de profituri pentru sine sau pentru terti) constituie infractiune pedepsita de lege.

   Prelucrarea datelor personale

        Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui Site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre OnAUTO. Scopul colectarii datelor este: crearea unui cont activ pentru utilizarea serviciilor de promovare, publicitate online, reclama, marketing.
        Orice Vizitator sau Membru care trimite date sau informatii cu caracter personal catre OnAUTO isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; transferul datelor catre partenerii contractuali ai OnAUTO, furnizori de servicii si bunuri sau catre organizatii de cercetarea a pietiei.

   Legaturi catre alte site-uri

        In cadrul acestui site puteti gasi legaturi(link-uri) catre alte site-uri sau resurse de pe Internet. OnAUTO nu are nici un control asupra informatiilor oferite de aceste site-uri si de aceea sunteti de accord ca site-ul nostru nu va fi tras la raspundere pentru produsele, reclamele, materialele comercializate ori informatiile gasite pe asemenea site-uri. Prin acceptarea termenilor si conditiilor de navigare pe site (inclusiv a politicii de confidentialitate) sunteti de acord ca OnAUTO nu va fi responsabila direct sau indirect pentru nicio paguba sau pierdere suferita datorita conectarii pe aceste site-uri. Nu putem garanta pentru continutul publicat in anumite sectiuni gasite in site-uri. Pentru orice problema legata de vreunul dintre aceste site-uri va rugam sa va adresati direct proprietarilor acestora. Aceste site-uri pot trimite propriile cookie-uri catre utilizatori, colecta date sau solicita informatii personale.

        Facem tot efortul sa ferim vizitatorii/membrii site-ului OnAUTO de orice pierdere de date sau informatii. Nu putem fi trasi la raspundere insa daca informatiile v-au fost sustrase (furate), adaugate, modificate sau sterse in mod premeditat sau nu de pe site-ul nostru (din contul dvs). Nu suntem responsabili nici daca adresa dvs. de e-mail a fost sustrasa in conditiile de mai sus, ati primit spam-uri, atacuri phishing, backdoor sau atacuri de orice alta natura care va pot afecta calculatorul personal sau reteaua.

   Politica de utilizare Cookie-uri

   Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de S.C. ROKOR TRADING S.R.L. cu sediul social in Craiova, strada Bariera Valcii nr.78.

   Ce sunt Cookie-urile?

   Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

    La ce sunt folosite Cookie-urile?

   Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intrun mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: – preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

    Ce Cookie-uri folosim?

   Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web).Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

    Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

   O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

   Cookie-uri pentru geotargetting

   Cookie-uri de inregistrare

   Cookie-uri pentru publicitate

    Contin Cookie-urile date personale?

   Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caaracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

    Stergerea Cookie-urilor

   In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

    De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

   Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.
   Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.
   Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

   Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.

   Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor.

   Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search).

   Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.

   Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.

   Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

    Securitate si probleme legate de confidentialitate

   Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.
   Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

   In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.
   Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:
   Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate.
   Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata).

   Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.

    Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies.

   Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.
   Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca navigati fara griji insa cu ajutorul cookieurilor:

   Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor.

   Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelorpersonale de acces.

   Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.

   Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.

   Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos.
   Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat.
   Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

   Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.
   Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.
   Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

   Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau.
   Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.
   Cookie settings in Internet Explorer
   Cookie settings in Firefox
   Cookie settings in Chrome
   Cookie settings in Safari
   Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul:
   http://www.youronlinechoices.com/ro/

    Linkuri utile

   Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:
   Microsoft Cookies guide
   All About Cookies
   http://www.youronlinechoices.com/ro/

   Loading
   Acest site foloseste cookie-uri. Continuand navigarea, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteti vedea aici Politica Cookie si cum le puteti dezactiva. Sunt de acord